4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Utangaç kocanın dramı!

EŞİNDEN UTANDIĞI İÇİN KENDİNİ BIÇAKLAYIP GASPA UĞRADIĞINI İLERİ SÜRDÜ

Adana'da ilk maaşıyla borçlarını ödediğini eşine söyleyemeyen yeni evli bir kişi, karısından utandığı için kendini bacağından bıçaklayıp gasp yalanına başvurdu.

Edinilen bilgiye göre Talip İ. (28), bankadan parasını çektikten sonra yolunu kesen 3 kişinin bıçak zoruyla 650 TL'sini gasp ettiğini iddia ederek 155 Polis İmdat'tan yardım istedi.

Merkezin bildirmesiyle olay yerine geçen ekipler, Talip İ.'nin sağ bacağından bıçaklandığını belirledi. Polis, Talip İ.'nin verdiği eşkal doğrultusunda çevrede araştırma yaptı.

Polis otosunda bir süre zanlıları arayan Talip İ., Akıncılar Polis Merkezi'ne götürüldü. Talip İ. ile görüşme yapan Gasp Bürosu ekipleri, verilen ifadelerin çelişkili olduğunu fark etti.

Çapraz sorguya alınan Talip İ., yaptığı gasp oyununu itiraf ederek, parasını önceki gün çekerek borçlarını ödediğini açıkladı. Yeni evlendiğini ve borçlarının çok olduğunu söyleyen Talip İ., "İşe de yeni girdim. İlk maaşımı çektim ve eşime söylemeden borçlarımı ödedim. Sabah uyandığımda eşim maaşımı sordu. Ben de 'Dur çekip geleyim' dedim. İlk maaşımı borçlarıma ödediğimi söyleyemedim. Utancımdan bu yola başvurdum, çok pişmanım" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2009 Pazar 11:10:02
Güncelleme :8 Kasım 2009 Pazar 22:39:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?