4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Üvey anneye 7 bıçak darbesi

Adana'da babasının dini nikahlı eşini istemeyen bir kişi, üvey annesini banyoda 7 yerinden bıçakladı.

Olay, Merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi 1763 Sokak'ta meydana geldi. 40 yaşındaki Hacı B., resmi nikahlı eşinin üzerine kuma getirerek dini nikah yaptı. Eski eşi ve dini nikahlı eşi anlaşamayınca, bir ev daha alan Hacı B., eşlerinin evlerini ayırdı.

Bu arada Hacı B.'nin ilk eşinden olan 25 yaşındaki oğlu H.B. de üvey annesinin babasının maddi durumunu kötüleştirdiğini ileri sürerek sürekli tartışmaya başladı. H.B. bugün de babasının camide olduğu saatte eve gelerek üvey annesi Gürcü G. ile tartışmaya başladı.

Tartışma daha sonra hakarete varınca H.B., bıçağını çıkararak üvey annesini bıçaklamak istedi. Bu arada evde bulunan Gürcü G.'nin küçük kızı ağabeyini engellemek istedi. Bu arada anne banyoya kaçıp kapısını kilitleyerek kendisini korumak istedi. Ancak H.B. kapıyı açarak banyoda üvey annesini 7 yerinden bıçaklayarak yaraladı.

Annesini bıçakladıktan sonra kaçan H.B. kayıplara karıştı. Anne ise küçük kızının gözleri önünde banyoda kanlar içinde kaldı. Küçük kız hemen yan tarafta bulunan
amcasını çağırdı. Amca, anneyi Adana Devlet Hastanesi'ne getirdi. Hastanede ameliyata alınan Gürcü G.'nin hayati tehlikesinin olmadığı bildirildi.

Polis üvey annesini bıçakladığı ileri sürülen H.B.'yi bulmak için çalışma başlattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2009 Pazar 15:44:53
Güncelleme :28 Haziran 2009 Pazar 15:45:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?