30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Üvey kızının boğazını kesti

Adana'da Dünya Kadınlar Günü'nde üvey baba, tartıştığı üvey kızını öldürdü, nikahsız yaşadığı karısını ağır yaraladı. 

Bütün dünya, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaya hazırlanırken, Adana kadınlar gününe kanlı girdi. Üvey baba ekmek bıçağıyla, nikahsız yaşadığı karısından olan üvey kızını öldürdü, karısını ağır yaraladı. Edinilen bilgiye göre olay saat 20.30 sıralarında Sinanpaşa Mahallesi 13. Sokak 39 numaralı evde meydana geldi. Anne Aliye Çokaçar ile kızı Sinem Çokaçar'ı (27) birlikte yaşadığı evde ziyaret eden ve üvey baba olduğu ileri sürülen Mehmet S. (48) henüz bilinmeyen bir nedenle anne-kız ile tartışmaya başladı. 

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mehmet S., ekmek bıçağıyla nikahsız yaşadığı karısı Aliye Çokaçar'ı göğsünden bıçakladı. Evlenip ayrıldığı ve bir çocuk annesi olduğu öğrenilen Sinem Çokaçar, annesini kurtarmak için üvey babasına müdahale etti. Sinirli üvey baba Mehmet S., kovalayarak sokakta yakaladığı üvey kızının boğazını kesti. Daha sonra Mehmet S., olay yerinden kaçarak izini kaybettirirken, ağır yaralanan anne Aliye ve kızı Sinem Çokaçar, çevredeki komşuları tarafından otomobil ile Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aşırı kan kaybettiği belirtilen Sinem Çokaçar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, anne Aliye Çokaçar'ın ise ameliyata alındığı bildirildi. Aliye Çokaçar'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilerken, polis olayın ardından kaçarak kayıplara karışan ve iki ayrı suçtan arandığı belirtilen zanlı Mehmet S.'yi bulmak için çalışma başlattı. 

Öte yandan Sinem Çokaçar'ın dostu olduğu öğrenilen ve hastaneye gelen kimliği belirsiz bir kişi, polislere verdiği ifadede kavganın olduğu sırada Sinem Çokaçar ile telefonda konuştuğunu, Sinem'in üvey babasına "Yeter artık ne yapacaksan yap be" diye bağırdığını söylediği öğrenildi.
iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2007 Perşembe 11:10:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?