3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Uyardığı kuzeni tarafından jiletlendi

ADANA’da, 27 yaşındaki Murat Günbattı, ‘tedavi ol’ uyarısında bulunduğu uyuşturucu bağımlısı teyzesinin oğlu tarafından jiletle yaralandı.

Gürselpaşa Mahallesi’nde oturan ve ayakkabı imalathanesinde işçi olarak çalışan Murat Günbattı, 28 yaşındaki Orhan Dişçi’yi uyuşturucu madde kullanırken gördü. Kuzeninin uyuşturucudan uzak durmasını isteyen Günbattı, “Tedavi olsana, senin gibi bir insana uyuşturucu kullanıp, boş gezmek yakışmıyor” dedi.

İddiaya göre, akrabasının uyarısına sinirlenen Orhan Dişçi, birlikte esrar içtiği arkadaşlarının da yardımıyla Günbattı’yı bir otomobile bindirdi. Otomobilde Murat Günbattı’nın kol, bacak ve yüzünü jiletle kesip, “Benim ne yapacağım sana mı soruldu? İster içki, ister esrar içerim sen ne karışıyorsun?” diye tehdit etti. Vücudu kanlar içinde kalan Murat Günbattı’yı Pınar Mahallesi 31 sokakta otomobilden atan Orhan Dişçi ile arkadaşları olay yerinden kaçtı.

Uzun süre yerde yatan Murat Günbattı, olay yerine çağrılan ambulansta yapılan müdahalenin ardından ifade vermek için Bağlar Polis Merkezi Amirliği’ne götürüldü. Vücudundaki jilet yaraları nedeniyle Adli Tıp Kurumu’ndan işkence raporu almaya getirilen Günbattı, “Benim kötü bir amacım yoktu. İşsiz, aylak aylak geziyor, esrar kullanıyor. Ben de haline acıyıp uyarmak istedim. Uyuşturucunun zarar verdiğini ve uzak durması gerektiğini söyledim. O beni yanlış anladı, otomobile bindirdi, arkadaşlarıyla birlikte işkence yaptı. Şikayetçiyim” diye konuştu.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 11:06:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?