4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Uyku Günleri' Adana'da

Her eve kaz tüyü yastık ve yorgan hedefleyen ve yıl sonuna kadar 50 ilde "Uyku Günleri" düzenleyecek olan Maya Tekstil Ankara ve İstunbul'dan sonra Adana'da "Uyku Günlerini" başlattı.

Çakmak Caddesi'nde bulunan Zaimoğlu Tekstil'de bir basın toplantısı yapan Maya Tekstil Genel Müdürü Başak Destan yaptığı açıklamada, "Uyku günleri"nin ilkinin Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirildiğini yıl sonuna kadar toplam 50 ilde gerçekleştirilecek olan "Penelope Uyku Günleri"nin Anadolu ayağının Adana ile başladığını söyledi.

Türkiye'nin en ünlü kaz tüyü uyku ürünleri markası Penelope'nin "Uyku Günleri"nin herkes için doğru uyku ürünlerini tanıtarak, doğal uykunun inceliklerini anlattığını belirten Destan, dünyadaki uyku trendleri ve uyku teknolojileri hakkında bilgi verdi. Ekinliğini Anadolu'nun diğer kentlerinde önümüzdeki günlerde de devam edeceğini vurgulayan Destan, "Sağlıklı ve doğal bir uyku için bazı standartların sağlanması gerekiyor. Doğru yastık ve yorgan seçimi kişinin sağlıklı yaşamı için çok önemli. Sabah ağrısız ve rahat bir şekilde kalmak istiyorsanız kaz tüyü yastık ve yorgan kullanın" dedi.

Destan, Adana'da 24 Nisan'da başlayan ve 3 Mayıs'a kadar devam edecek olan "Uyku Günleri" kapsamında şirin bir maskot kazın, mağazalara ziyarete gelen müşterileri eğlendireceğini, kampanya kapsamındaki ürünlerden satın alan herkese baskül hediye edileceğini ifade ederek, "Tüm dünyada uyumak için kullanılan teknoloji çok ciddi Ar-Ge çalışmalarını içeriyor. Hayatımızın üçte birini geçirdiğimiz uyku zamanını efektif değerlendirmek ve az zamanda çok dinlenmek günümüzün gerekliliklerinden. Uyku Günleri ile Türk halkını bilgilendirme çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.

"Uyku Günleri"nin, Adana'dan sonra 8-17 Mayıs tarihleri arasında Kahramanmaraş'ta, 29 Mayıs-7 Haziran tarihleri arasında ise Mersin'de olacağını kaydeden Destan, kaz tüyünde uyumanın bir başka güzel olduğunu ifade etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2009 Salı 15:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?