4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Uyuşturucu bağımlıları dehşet saçtı

UYUŞTURUCU BAĞIMLILARI TARTIŞTIKLARI GENCİ 100 YERİNDEN BIÇAKLADI

Adana'da bir genci 100 yerinden bıçaklayarak yaraladıkları ve boğazını kesmeye çalıştıkları iddia edilen uyuşturucu bağımlısı 4 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 20 Aralık Pazar günü saat 02.00'de meydana gelen olayda, Obalar Caddesi'nde kanlı ve çamurlu kıyafetlerle dolaşan ve uyuşturucu kullandıkları anlaşılan F.A. (18), Y.A. (16), Ö.G. (16) ve M.A. (15) şüphe üzerine polis tarafından durdurulup kimlik kontrolü yapıldı. Şüphelilerden biri, üzerlerindeki kanın nereden bulaştığını soran polise, "Biz birini bıçakladık, öldü" dedi. Ancak bıçakladıkları kişinin yerini tarif edemeyen şüpheliler gözaltına alındı.

Aynı saatlerde Akkapı Mahallesi'nde inleme sesi duyan vatandaşlar, askerden yeni gelen Tarık Ok'u (21) kanlar içinde buldu. Ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne götürülen yaralı ameliyata alındı. Hastanede yapılan ilk müdahalede Tarık Ok'un yaklaşık 100 yerinde kesikler belirlendi. Boğazı da kesilmeye çalışılan Ok'un, yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor.

Bu arada, yaşları küçük olan 3 kişi, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi. Yaraladıkları Tarık Ok ile arkadaş oldukları öğrenilen şüpheli 4 kişi sevk edildikleri adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 15:31:04
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 16:19:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?