4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Uyuşturucu bağımlısının hazin sonu

Adana'da bağımlı olduğu uyuşturucudan kurtulmak amacıyla tedavi olmak isteyen ancak hastanede yer olmadığı için 1,5 ay sonrasına gün verilen 20 yaşındaki genç, arkadaşının koluna yaptığı altın vuruşla hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesinde yaşayan ve uyuşturucu bağımlısı olan Yunus E. E. (20), tedavi olmaya karar verince durumu ailesine bildirdi. Ağabeyi Şehmuz E. (31) ile birlikte gittiği Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde kurula giren Yunus E. E., bir hafta önce hastaneye yatmak için eşyalarını toplayıp ailesiyle vedalaştı.

Tedavi göreceği için büyük bir mutluluk yaşayan Yunus E.E.'nin mutluluğu hastaneye geldiğinde sona erdi. Yatış işlemi yapılan Yunus E.E.'ye ilaçları
verildikten sonra yer olmadığı için 1,5 ay sonra gelmesi söylendi. Geçtiğimiz cumartesi günü babasından Anneler Günü'nde annesine gül hediye edebilmek için 8 TL alan Yunus E.E., birlikte uyuşturucu kullandığı arkadaşıyla karşılaştı.

Yunus E.E., arkadaşının koluna enjekte ettiği uyuşturucu ile komaya girdi. Paniğe kapılan arkadaşı Yunus'u evlerinden çıkarıp apartmanın önüne bırakarak kaçtı. Vatandaşların çağırdığı ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne götürülmek istenen genç, yolda hayatını kaybetti. Adana Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsisinin ardından Yunus E.E.'nin cenazesi toprağa verildi.

Anneler Günü'nde gül beklediği oğlunun acı haberiyle yıkılan anne Hamiyet E. (50), "Çocuğum valizini hazırladı. Hastaneye yatmak üzereydi, gününü bekliyordu. 'Anne kurtulmak istiyorum' diyordu. Haplarını yazdırdı. Haplarını içti. Yer yok demişler, ertelemişler. Çocuğum Anneler Günü dolayısıyla para istemek için babasının yanına gitti. Parayla gül yerine ilaç alıyor damardan. Orda işte hayatını kaybediyor. Yavrum 20 yaşındaydı. 'Anne bu illetten kurtulacağım, askere gideceğim' diyordu. Askerlik kağıdı gelmişti" diyerek gözyaşı döktü.

Kardeşinin tedavi olmayı çok istediğini belirten ağabey Şehmuz E. De, "Ağabey ben kurtulmak istiyorum diyordu. Hastaneye götürdük. 6 gün uğraştık. Heyete gittik. Yatışını aldık. Biz seni ararız dediler. Yer yokmuş" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2009 Salı 11:09:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?