3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Uyuşturucu satıcılarına darbe!

Adana'da polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda, biri bedensel engelli kadın toplam 22 kişi yakalandı.

Şahısların evlerinde ve üzerlerinde yapılan aramada 5 adet ruhsatsız tabanca ile 25 kilo esrar maddesi ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu satıcılarına yönelik 6 ay süren takibin ardından özel harekat timlerinin de desteğiyle "Nehir" adını verdiği operasyonu başlattı.

Operasyonda, "torbacı" ve "sokak satıcısı" olarak adlandırılan şahısların Şakirpaşa Mahallesi'ndeki ev ve üzerlerinde yapılan aramalarda 5 adet ruhsatsız tabanca ile satışa hazır 25 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Zanlılar, havalandırma boşluğundan kaçmaya çalışırken yakalandı. Toplam 22 kişinin gözaltına alındığı operasyonda, yürüteçle yürüyen Serpil E. adlı kadının uyuşturucu satıcılarına yardım ve yataklık yaptığı tespit edildi. Liderliğini Hasan-Hüseyin Ş. adlı ikiz kardeşlerin yaptığı çetenin 10 üyesinin ise daha önce tutuklandıkları öğrenildi.

Emniyetteki sorguları tamamlanan 22 kişi, adliyeye sevk edilirken kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına tepki gösterdi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mart 2008 Pazartesi 15:24:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?