4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Uyuşturucu satıcısı yakayı ele verdi

Adana'da uyuşturucu bulundurmak ve satmak suçundan hakkında 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi silahla yaralanıp hastaneye kaldırılınca yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Seyhan ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, bacağından silahla yaralanan Haşim A. (46), plakası tespit edilemeyen bir otomobille Bakımyurdu Caddesi üzerinde bulunan bir özel tıp merkezine bırakıldı. Burada tedavi altına alınan Haşim A., polis ekiplerine kendisini kimin niye vurduğunu söylemedi.

Polis ekipleri yaptıkları çalışma sonucunda Haşim A.'nın Gülbahçe Mahallesi arkasından geçen DSİ'ye ait sulama kanalının yanında vurulduğunu tespit etti. Polis ekiplerinin olay yerinde yaptığı aramada kan izlerinin yanı sıra boş kovan ele geçirirken, özel tıp merkezindeki ilk müdahalesinin ardından Adana Numune Hastanesi'ne sevk edilen Haşim A.'nın hakkında uyuşturucu bulundurmak ve satmak suçundan kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası bulunduğunu ve Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri tarafından arandığı tespit edildi.

Polis nezaretinde tedavisi devam eden yaralının sağlık durumunun iyi olduğu ve olayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2009 Pazartesi 20:00:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?