5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Vahşetin böylesi görülmedi!

Adana’da içki içirildikten sonra işkence yapılan ve tecavüz girişiminde bulunulan 4 yaşındaki bir erkek çocuğu parkta baygın halde bulunarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, dün gece devriye gezen polis ekipleri, merkez Seyhan İlçesi, Yeşilyuva Mahallesi, Yeşilyuva Çocuk Parkı’nda işkenceye maruz kalmış baygın halde 4 yaşındaki bir erkek çocuğu buldu.

Adana Numune Hastanesi Çocuk Acil Servisi’ne kaldırılarak kontrolden geçirilen çocuğun kafasında, gözünde ve bacaklarında darba bağlı yara ve morlukların yanı sıra vücudunun değişik bölgelerinde de sigara yanıkları tespit edildi.

İçki içirildiği belirlenen adı ve ailesi tespit edilemeyen çocuğun ayrıca tecavüz girişimine de maruz kaldığı anlaşıldı. Doktorlar, kafasındaki yaralar nedeniyle kan kaybeden çocuğun üzerindeki yara ve morlukların yaklaşık bir haftadır işkenceye uğradığını gösterdiğini belirtti.

Acil Servis’te yapılan ilk müdahalesinden sonra aynı hastanenin Beyin Cerrahi Servisi’ne kaldırılan çocuk, şuurunu kaybettiği için yaşadıklarını da anlatamazken, polis çocuğun ailesini tespit etmeye çalışıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2005 Salı 12:47:51
Güncelleme :24 Mayıs 2005 Salı 13:12:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?