3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Vali ambalaj tesisini gezdi

CSA Holding bünyesinde oluklu mukavva kutu ve levha üretimi gerçekleştiren Dentaş Ambalaj'ın Denizli ve Çorlu'dan sonra Adana'ya kurduğu üçüncü tesis, Vali İlhan Atış ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Firmanın Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (AOSB) tesislere yapılan ziyarette, Vali İlhan Atış'a; Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, AOSB ve Adana Sanayi Odası (ADASO) Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Özgümüş, Organize Sanayi Bölgesi İşadamları Derneği (OSİAD) Başkanı Hilal Aksöz, Adana Ticaret Odası (ATO) Başkanı Şaban Baş ve AOSB Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Konukları, CSA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Abalıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Abalıoğlu, Genel Müdür Süheyl Baybalı ve Adana Tesis Müdürü Yakup Benli ağırladı. Heyete bilgi veren Genel Müdür Süheyl Baybalı, 20 bin metre karesi kapalı toplam 72 bin metre karelik alanda kurulu tesislerde 155 kişinin çalıştığını, 4 renk baskı yapılabildiğini söyledi.

Vali İlhan Atış da, Adana'ya böyle bir tesis kurulması ve istihdam oluşturulmasının kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. Türkiye'de işsizliğin ancak yatırımlarla çözülebileceğine dikkat çeken Atış, "Bölgemizde bu tür yatırımların artacağını düşünüyorum. Çünkü ulaşımıyla, alt yapısıyla, enerjisiyle AOSB yatırımlar için çok önemli bir merkez. CSA Holding yöneticilerinden, bölgemize yeni yatırımlar bekliyorum" dedi.

CSA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Abalıoğlu ise, Adana'ya yatırım kararı almalarından itibaren her kademede büyük ilgi ve destek görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Abalıoğlu ailesi olarak yatırımdan yana olduklarını vurgulayan Abalıoğlu, "Adana'da tesis kurma konusunda aslında geç bile kaldık. Ancak, Adana'da bu yatırımımız bir başlangıç oldu. Şu andaki hedefimiz tesisimizde ürün çeşitliliğini ve kapasite artışını gerçekleştirmektir. Bu yatırımda emeği geçen ve bizlerden büyük desteklerini esirgemeyen bütün kurumlarımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ziyarettin ardından Adana Valisi İlhan Atış ve OSİAD Başkanı Hilal Aksöz, bölgeye yatırım yapıp istihdam oluşturdukları için CSA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Abalıoğlu'na teşekkür plaketi verdi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 14:00:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?