4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Vali Atış, yurt çocuklarıyla buluştu

VALİ ATIŞ, YURT ÇOCUKLARIYLA YENİ YIL YEMEĞİNDE BULUŞTU

Adana Valisi İlhan Atış, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu (SHÇEK) Adana İl Müdürlüğü bünyesindeki yurtlarda kalan çocuklar ile yeni yıl dolayısıyla düzenlene akşam yemeğinde buluştu

Vali Atış, yurtlarda kalan çocuk ve gençler ile yeni yıl kutlaması programı kapsamında, Emniyet Müdürlüğünün koordinesinde Adana Polisevi'nde düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada, "Adana'da çalışan herkes, sizlerin mutlu olması için çalışıyor, bunu bilmenizi istiyorum" dedi.

Çocukların ve gençlerin iyi bir yerde olması için çalıştıklarını ve bunu başaracaklarını söyleyen Atış, "Sizlere 2010 yılında paylaşıldıkça azalan dertler, üzüntüler diliyorum. Paylaşıldıkça artan sevinçler diliyorum. 2010 yılınız muhteşem ülkemizde, güzel ülkemizde, güzel cumhuriyetimizde kutlu olsun, mutlu olsun. Cennet gibi ülkemizde, barış içinde sevgi içinde yaşam diliyorum. Sizleri sevgi ile kucaklıyorum” diye konuştu.

Vali İlhan Atış'ın konuşmasının ardından, çocuklara kitaplar ve çeşitli armağanlar verildi.

Yemeğe, Vali Atış'ın eşi Birsen Atış'ın yanı sıra, Vali Yardımcısı İbrahim Avcı, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, SHÇEK Adana İl Müdürü Fazlı Doğanç da katıldı.

VALİ ATIŞ, YURT ÇOCUKLARIYLA YENİ YIL YEMEĞİNDE BULUŞTU
VALİ ATIŞ, YURT ÇOCUKLARIYLA YENİ YIL YEMEĞİNDE BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2009 Çarşamba 11:06:04
Güncelleme :30 Aralık 2009 Çarşamba 11:12:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?