2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Vali Atış'a iş dünyasından destek

Adana Valisi İlhan Atış, iş dünyası temsilcilerini makamında kabul etti.

DASİFED Başkanı Süleyman Onatça, TÜGİK Başkan Vekili Ayhan Şenbayrak, ADSİAD Başkanı Cahit Sınmaz, İŞKAD Başkanı Ferdane Bayıldıran, OSİAD Başkanı Hilal Aksöz, AGİAD Başkanı Vedat Gizer, ÇUGİAD Başkanı Barış Rişvanoğlu ve CEYSİAD Başkanı Cengiz Özal, Vali İlhan Atış'a destek ziyaretinde bulundu.

DASİFED Başkanı Onatça, işadamları adına yaptığı konuşmada, yatırım yapmaya en uygun bölge olan Adana’da istihdam yaratma ve üretmekten büyük keyif aldıklarını belirterek, “Şimdiye kadar kamu yönetimiyle yürüttüğümüz sıcak ilişki ve işbirliğini, bundan sonra da yürütmeye kararlıyız. Sayın Valimizin de bu işbirliğine sahip çıkması Adana’ya hizmette bizi olumlu yönde motive etmektedir” dedi.

Üretemeyen, ürettiğini satamayan sanayicinin, ticaretini yürütemeyen tüccar ve geçimini zor şartlarda sürdüren vatandaşların, özetle toplumun tüm kesiminin zor bir dönemden geçtiğini vurgulayan Onatça, "Bizler Adana iş dünyası olarak gençlerimizin ve çocuklarımızın doğru yönelim içinde olmaları, kendilerine ve ülkelerine zarar verecek mecralardan uzaklaşmaları için gerçekleştirilen çalışmalara her zaman destek verdik. Gerek eğitimle ilgili gerekse meslek edindirmeyle ilgili projelere katkı koyduk. Hem Valiliğimizin idaresinde sürdürülen çalışmalar hem de çocuklar, gençler ve kadınlara yönelik sivil toplum örgütlerinin projelerine katkı koymak her zaman bizim için mutluluk kaynağı olmuştur. Sayın Valimizin nezdinde, gençleri ve çocukları sokaktan aydınlık geleceğe taşıyacak, meslek edindirme ve onların eğitime kazandırılması konusunda oluşacak her türlü projeye destek vereceğimizi belirtmek istiyoruz” diye konuştu.

Vali Atış da, Adana iş dünyası temsilcilerinin desteğinden dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Gönlümdeki düşünceleri dile getirdiniz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin sokaklarda tehlikeli alanlarda bulunmamaları, meslek edindirme ve onların eğitime kazandırılması konusunda şimdiye kadar gerek kamu kurumları olarak gerekse sivil toplum kuruluşları olarak çeşitli çalışmalar yapıldı. Bundan sonra da sizlerin ilgi ve desteği ile Adanalıların huzuru, güveni ve mutluluğu için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2008 Pazartesi 16:26:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?