4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Vali Atış'a projelerini tanıttılar

Şehit İlbey Gülbey İlköğretim Okulu, hazırladıkları "Parlayan Yıldız Projesi"nin tanıtımını yapmak üzere Adana Valisi İlhan Atış'ı makamında ziyaret etti.

Okul adına Vali Atış'ı makamında Şehit İlbey Gülbey İlköğretim Okulu Müdürü Müslüm Köse ile öğretmenler Ayşenur Öznacar, Durmuş Bilal, Safiye Ayla Baran ve İlhan Yılmaz ziyaret etti.

Ziyaret sırasında proje sorumlusu öğretmen Ayşenur Öznacar, proje kapsamında öğrencilerin ilgi duydukları bir alanda araştırma yapmalarını ve bunu diğer arkadaşlarına sunmalarını amaçladıklarını belirtti.

Proje sayesinde velilerin de eğitimde aktif hale geldiğini kaydeden Özcanar, "Okulumuzda genelde gelir seviyesi düşük ailelerin çocukları eğitim görüyor. Bu nedenle projeleri önemsiyoruz. Çünkü bu sayede öğrenciler bilgi birikimi artıracak ve merak duydukları konular üzerine araştırma yaparak bunları ifade etme yetisi kazanacak" dedi.

Özcanar, etkinlik kapsamında 179 öğrencinin toplam 79 proje hazırlayacağını, projelerin sunumlarının 3 Haziranda okulda yapılacağını kaydetti.Adana Valisi İlhan Atış ise tüm projelerde öğretmen ve öğrencilerin yanında olduklarını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Mayıs 2009 Cuma 14:08:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?