4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Vali Atış'a TSYD'den ziyaret

Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şubesi yeni yönetimi, Adana Valisi İlhan Atış’ı ziyaret etti. Vali Atış, Adana’nın Süper Lig'de temsil edilmesi gerektiğini belirtirken, bunu kısa sürede başarılmasını arzuladıklarını söyledi.

TSYD Genel Merkezi Yönetim kurulu üyesi Adnan Poyraz, İkinci başkan Kurtul Çakın, Sekreter Hüseyin Sungur, Mali Sekreter Bircan Birincioğlu, üye Hasan Hüseyin Türk ve Serkan Şenyürek ile birlikte Vali İlhan Atış’ı ziyaret eden TSYD Adana Şube Başkanı Nihat Geven, yönetim kurulu olarak üstelendikleri sorumluluğun bilinciyle hareket ettiklerini belirtti.

Geven, “Adana spor medyası olarak Adana sporunun ve özellikle Adana Demirspor ve Adanaspor’un başarısı için olağanüstü çaba harcadıkları sanırım sizin de dikkatinizi çekmiştir. Arkadaşlarımızın bu konumunun Adana için büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Spor medyası olarak hedefimiz Adana’ya Süper Ligde temsil eden bir kent konumu kazandırmak. Bunun gerçekleşmesi halinde bizler de Süper Ligin havasını teneffüs etme imkanına kavuşmuş olacağız" dedi.

Adanaspor ve Adana Demirspor’un konumunu değerlendiren Vali Atış da, “İyi bir gidiş var. Hiç şüphem yok, Adana çok yakın gelecekte Süper Lig kenti olacak. Adanaspor iyi yolda. Yükselme Grubunda oynama şansı var. Bu şansı değerlendirmemesi için hiçbir neden yok. Adana sporunun kalkınması için ne gerekiyorsa yapılıyor. Spor medyası da üzerine düşen görevi yerine getiriyor. Şu anda stat istenilen, arzulanan görüntüde değil. Stadyumun şehir dışına taşınması gerekiyor. İnanıyorum ki, kısa sürede Adana’da bir takımımız Süper Lige çıkacak. Bunun gerçekleşmesi yeni bir stadyum yapılmasını da hızlandıracak.” diye konuştu.

Başkan Geven, ziyaret sonunda Vali Atış’a, anı olarak TSYD rozeti taktı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 13:31:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?