1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Vali Atış'ı çıldırtan dinleyici

VALİ ATIŞ'I ÇILDIRTAN DİNLEYİCİ

Adana Valisi İlhan Atış, Azerbaycan'ın Hocalı kentinde yaşanan Ermeni Katliamı'nın yıl dönümü dolayısıyla, Kardeş Kültür Dernekleri Topluluğu tarafından Büyükşehir Belediyesi Tiyatrosu Salonu'nda düzenlenen konferansa katıldı.

Açılış konuşmasının ardından dinleyenlere hitap etmek için kürsüye davet edilen Atış, sözlerinde birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Yaklaşık 10 dakika konuşan Atış, kürsüden inip yerine oturacağı sırada, daha önce açılış konuşmasını "Katliam yapılırken yetkililer neredeydi?" diyerek bölen dinleyicinin, "Bu kadar işsizlik varken, hangi birlik ve beraberlikten bahsediyorsunuz?" şeklindeki tepkisiyle karşılaştı. İsminin Zekeriya Aktaş olduğu öğrenilen vatandaşın tepkisine sinirlenen Vali Atış, "Sen kimsin?" diye bağırarak, "Buraya gelsene sen. Ne diyeceksen buradan söyle. Konuşma öyle oradan" diyerek tepkisini ortaya koydu. Validen işittiği azar üzerine sözlerine devam etmeyen dinleyici, Atış'ın, "Otur oturduğun yerde. Konferansı dinle" uyarısıyla koltuğuna oturdu.

Protokolde bulunanlar valiyi sakinleştirmeye çalışırken, Zekeriya Aktaş isimli vatandaş, konferansın geri kalanını sessiz bir şekilde dinledi.

VALİ ATIŞ'I ÇILDIRTAN DİNLEYİCİ
VALİ ATIŞ'I ÇILDIRTAN DİNLEYİCİ
VALİ ATIŞ'I ÇILDIRTAN DİNLEYİCİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2011 Cumartesi 19:02:05
Güncelleme :26 Şubat 2011 Cumartesi 22:25:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
msin IP: 213.43.66.xxx Tarih : 2.03.2011 19:31:05

Sayın valimiz doğru söylüyor,insanlar bir şey söyleyecekleri zaman adam gibi söz hakkı ister ve içini döker,böyle yerinden yumurtlamak sadece geri kalmış toplumlarda olur.