4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Vali Atış'tan başkanlara ziyaret

Adana Valisi İlhan Atış, Çukurova, Seyhan ve Yüreğir Belediye Başkanlarıı ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Adana Valisi İlhan Atış, bugün ilk olarak Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan’ı ziyaret etti. Belediye binasını gezen Adana Valisi İlhan Atış, daha sonra Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan’la makam odasında sohbet etti. Başkan Arıkan, 15 gün içerisinde belediyenin bütün birimlerini oluşturduklarını ve hizmete başladıklarını belirterek, “Bizden desteğini esirgemeyen tüm Çukurova halkına, kurum ve kuruluşlara huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.

Adana Valisi İlhan Atış da geçen dönemde kazanılan tecrübenin “rehber” niteliği taşıdığını belirterek, “Kısa zamanda böyle bir belediye hizmet binasını tesis ettiğiniz için teşekkür ediyorum. Her zaman sizin yanınızdayım ve destek vermeye hazırım” diye konuştu.

Vali Atış, Seyhan tarihinde ilk kez aynı göreve ikinci kez seçilen Başkan Azim Öztürk’ü makamında ziyaret ederek, ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. Vali Atış, Başkan Prof. Dr. Öztürk’ün geçtiğimiz hizmet döneminde Seyhan için yaptığı çalışmaları bildiğini ifade ederek, “Yeni dönemde de aynı göreve seçilerek Seyhanlılar için hizmet üretecek olduğunuzu bilmek sevindirici. Gerek bu görevinizde, gerekse sonraki yıllarda üstleneceğiniz tüm görevlerinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Öztürk de ziyarette, “Adana’da göreve başladığınız günden bu yana çalışmalarınızı belediye başkanlarıyla koordineli şekilde yürütmeniz bizler için hakikaten faydalı olmuştur. Hemen her konuda geçmişinde sizin gibi önemli bir devlet tecrübesi bulunan isimle çalışıyor olmaktan çok şey öğrendiğimizi açıkça ifade ediyorum” dedi.

Adana Valisi İlhan Atış, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi. Daha önce de Çelikcan’la beraber başarılı çalışmalarda bulunduklarını belirten Atış, "Hayat çizgisi bizi Yüreğir de tekrar bir araya getirdi. Devletimize, milletimize layık olmak için çalışıyoruz. Kendisine Allahtan başarılar diliyorum" dedi.

Daha önce beraber çalıştığı bölgeden tayini çıktığı için üzüldüğünü belirten Adana Valisi İlhan Atış, "Yüreğir de güzel işler yapacağınızı ümit ediyorum. Sayın Kaymakamımız da değerli bir kaymakam. Beraber omuz omuza vererek dayanışma içinde güzel çalışmalar yapacağız. Yüreğirli’de sizin kıymetinizi çok iyi bilecektir. Görev süreniz sonunda bundan önceki yerlerde olduğu gibi başınız dik ve mutlu şekilde ayrılacağınızı tahmin ediyor ve başarılar diliyorum" diye konuştu.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Sizinle çalışmak bizim için bir onur. Ben de bu onura layık olmaya çalışacağım. Bundan önceki beraber görev yaptığımız yerde bizlere çok yardımcı olmuştunuz. Bütün işlerde bize hep destek oldunuz. Sorunsuz bir çalışma ortamı yakalamıştık. Burada bu desteğinize ihtiyacımız olacaktır. Amacımız halkımıza hizmet etmektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2009 Perşembe 15:25:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?