4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Vali Atış'tan birlik mesajı

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden göç eden vatandaşlarla iftar yemeğinde buluşan Adana Valisi İlhan Atış, "Kardeş olmak için değil kardeşliğimizi pekiştirmek için uğraşıyoruz" dedi.

Vali Atış, yıllar önce Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinden göçle gelenlerin yoğunlukla yaşadığı Yeşilbağlar Mahallesi’nde bir evde düzenlenen iftara katıldı. Düzenlenen iftar yemeklerini "Gönül Buluşması" olarak nitelendiren Atış, "Kardeş olmak için değil, kardeşliğimizi pekiştirmek için uğraşıyoruz" dedi.

Kardeşliği pekiştirmek gerektiğine dikkat çeken Atış, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sevgiyi beslemek gerekir, sevgi saygıyı gerektirir. Ben aramızda sevgi ve saygının olduğu inancındayım. Buna kesinlikle inanıyorum. Biz elele Çanakkale'de ölüme koşarken, hep beraber Sakarya'da ölüme koşarken, Kıbrıs'ta koşarken, teröre karşı birlikte savaşırken kardeşliğimizden dolayı savaştık. Kardeşliğimiz ömür boyu devam edecek. Hep beraber bu topraklarda, bu nimetlerden hep beraber faydalanacağız."

İftar yemeğine Vali Atış'ın yanı sıra Adana Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez, Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Mehmet Sağlam ve vatandaşlar katıldı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 12:48:35
Güncelleme :3 Eylül 2009 Perşembe 12:52:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?