2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Vali atış’tan ÇGC’ye tesis sözü

VALİ ATIŞ’TAN ÇGC’YE SOSYAL TESİS SÖZÜ

Adana Valisi İlhan Atış, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’nin (ÇGC) çok amaçlı bir sosyal tesise kavuşması için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

ÇGC’nin Cafer Esendemir başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulunu kabul eden Vali Atış, "Cemiyetimizin güzel bir sosyal tesisi olmasını ben de çok arzuluyorum. Tepebağ Mahallesi’nde tarihi evlerin turizme kazandırılması için çalışmalarımız sürüyor. Oradaki bir evi cemiyetimize tahsis edebiliriz. Bu yönüyle Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile görüşeceğim. Onun da destek vereceğine inanıyorum" dedi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, sosyal tesis konusunda daha önce de bazı yöneticilerin söz verdiğini ama ilerleyen zaman içerisinde herhangi bir icraat yapılmadığını vurguladı.

Vali Atış da ajandasına not alarak, "Buraya yazıyorum. Sosyal tesis temin edilmesi konusunda en kısa zamanda Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ile görüşeceğim. Bu konunun takipçisi olacağım" diye konuştu.

Ziyarette yönetim kurulu üyeleri Özcan Aladağ, Basri Baş, Ömer Üney, Kübra Ünlüpınar, Durmuş Ali Başkan ve Mustafa Özke de hazır bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2011 Perşembe 12:41:05
Güncelleme :17 Şubat 2011 Perşembe 14:49:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?