29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Vali Atış'tan kuaförlere sertifika

Adana Valisi İlhan Atış, herkesin kapısının önünü süpürmesi halinde belediyelere fazla iş düşmeyeceğini, şehrin daha temiz olacağını söyledi.

Atış, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Eğitim ve Hizmet Binası'nda Kuaförlük Kursu'na katılanlara sertifikalarının verilmesi dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada,ayrıntıların son derece önemli olduğunu belirtti. Herkesin kapısının önünü süpürürse belediyelere fazla iş düşmeyeceğini vurgulayan Atış, "Bizler temiz olursak, çevremiz de fazla kirlenmeyeceği için diğer görevliler rahat ederler" dedi. Beğenilmenin de şartının az çok insanın kendisine bakmasından geçtiğini ifade eden Atış, "Bu konuda kuaförler ve manikürcülerimizin büyük rolü olduğunu düşünüyorum. Herkesin aynaya baktığında kendisini beğenmesi gerekir. Kendisini beğenmeyen insan, kendisiyle barışık değildir. Umuyorum ki, bu kurslarımız daha verimli hale gelir" diye konuştu.

Adana Kuaförler ve Manikürcüler Odası Başkanı Ali Yılmaz da, İş-Kur işbirliğiyle düzenlenen Kuaförlük Kursu'nun 40 günlük süreçte başarıyla tamamlandığını belirtti. Törende kursu başarıyla bitiren 12 kuaföre sertifikaları verildi.
Törene, Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, İş-Kur İl Müdürü Haşim Meydan, Antalya DHMİ Başmüdürü Cengiz Aşıklı, AESOB Başkanı Kazım Barışık, AESOB Başkan Vekili Selahattin Çırak da katıldı.

 

iha
Yayın Tarihi : 14 Kasım 2007 Çarşamba 15:16:03
Güncelleme :14 Kasım 2007 Çarşamba 15:20:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?