3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Vali Atış'tan Mansurlu Köyü'ne söz

Adana Valisi İlhan Atış, Feke'nin Mansurlu Köyü'nü ziyaretinde, “Bugüne kadar hiç söz vermedim. Fakat bu bölgenin sorunlarını iki yıl içerisinde tamamlamak için söz veriyorum” dedi.

Vali Atış, Kayseri il sınırında bulunan Özkoyuncuoğlu Demir İşletme Şirketinde kalabalık bir heyet tarafından karşılandı. Buradan Kozan-Mansurlu-Yahyalı-Kayseri güzergahında yapılmakta olan yolun bitiş noktası Attepe’de incelemelerde bulunan Atış, Mansurlu Köyü'nde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Atış, burada yaptığı konuşmada, bu bölgenin sorunlarıyla Adana Milletvekili Ali Küçükaydın'ın da yakında ilgilendiğini hatırlatarak, "Kahramanmaraş’ta da aynen böyle bir vadi vardı ve oraya da hiç hizmet gitmemişti. Nedeni de şu; o vadide oturan çok akli selim insanlar vardı. Vatanlarını ve milletini çok severler, çalışıp kendi ekmeklerini kazanırlar ve devletten öyle pek fazla bir şey beklemezlerdi. Demek ki sizde öyle yapınca tabiri caizse ağlamayan çocuğa meme vermezler hesabı siz de sorunlarınızı dile getiremediğiniz için hizmet gelmemiş. Ama devletimizin yaptığı bir sürü şey var. Bakın köyünüzde okul, yol ve sağlık ocağı var. Bendeniz ilin valisi olarak yalnız başıma değilim. İl genel meclis başkanımla ve meclis üyelerimle buradayız. Hep beraber biz memurlarla seçilmişler ve bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Şimdiye kadar hiçbir yerde söz verdiğimi hatırlamıyorum ama size söz veriyorum burada kalırsam birkaç yıl içerisinde tüm sorunlarınızı çözeceğim. Yapamayacağım işe de söz vermem. Çünkü birkaç yıl sonra geldiğimde yüzüme hani "Sayın valim yapmadınız" diye söz söylenmesini istemem. Ama buradaki problemler çözülmeli. Böyle gitmez, haklısınız ben de doktor olsam bu köyde kalmazdım" diye konuştu.
Vali Atış, Mansurlu Köyü'nün yol, elektrik ve su sorununun çözümlenmesi için elinden geleni yapacağını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Eylül 2008 Pazartesi 16:09:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?