4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Vali Atış'tan okullara yakın takip

Adana Valisi İlhan Atış, hafta sonu merkez Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde, yapımı tamamlanan ve inşaatı devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Atış, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ile birlikte, Cumartasi günü merkez Seyhan ilçesi Sarıhamzalı köyünde yaptırılan ilköğretim okulu ek binası ile Sarıhuğlar TOKİ Anadolu Lisesi ve İsmail Hazar İlköğretim Okulu'nu gezdi. Okullar hakkında Büyükfırat'tan bilgi alan Atış, hayırsever İsmail Hazar’a, eğitime yaptığı ve bundan sonra yapmayı planladığı katkılardan dolayı teşekkür etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Büyükfırat da, Sarıhamzalı İlköğretim Okulu ek binası ile İsmail Hazar İlköğretim Okulu'nun ikinci dönem açılabilecek durumda olduğunu bildirdi.
Vali İlhan Atış, Pazar günü ise, Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek ve İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat ile birlikte Yavuzlar İlköğretim Okulu, Aksantaş TOKİ Lisesi, TOKİ Halk Eğitim Merkezi ve Ömer Refika Halıcılar İlköğretim Okulu’nda incelemelerde bulundu.

Okullardaki incelemelerinden sonra bir açıklama yapan Atış, “Eğitimde kaliteyi yakalamak için fiziki imkanların iyi olması şarttır. Yapılan bu okullarda asansörden müzik odalarına, bilgisayar teknolojileri sınıfından çok amaçlı salona kadar eğitim için gerekli olan bütün fiziki imkanlar sunulmuştur. Adana eğitimi bu okullar sayesinde daha kaliteli hale gelecektir” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Şubat 2009 Pazartesi 19:04:21
Güncelleme :2 Şubat 2009 Pazartesi 19:11:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?