4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Validen babasına iş istedi

TUĞÇE'NİN KARDEŞİ VALİDEN BABASINA İŞ İSTEDİ

Adana Valisi İlhan Atış, eski sevgilisi tarafından 28 yerinden bıçakladıktan sonra boğazı kesilerek öldürüldüğü iddia edilen Tuğçe Anlaş'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ziyaret sırasında ailenin tek çocuğu 17 yaşındaki Gizem Anlaş, ablası öldürüldükten sonra zor günler geçirdiğini belirterek, Dubai'de çalışan babasının yanında kalması için Vali Atış'tan iş istedi. Atış ise korumalarına not aldırarak, yardımcı olma sözü verdi.

Vali Atış, Adana'da 30 Kasım'da eski sevgilisi M.E. (17) tarafından Seyhan Baraj Gölü kıyısında boğazı kesilip, 28 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edilen Tuğçe Anlaş'ın (20) ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Atış, kapıda baba Ergün Anlaş (46) tarafından karşılandı. Atış, kadınların olduğu bölüme girerek, Tuğçe Anlaş'ın annesi Meryem Ülgen Anlaş'a (41) başsağlığı dileklerinde bulundu. Atış, daha sonra evin önünde kurulan taziye alanında baba Ergün Anlaş ile sohbet etti. Baba sohbet sırasında

Vali Atış'a çocuğun yaşından dolayı az ceza almasından endişe ettiklerini, ocaklarına düşen ateşin böyle bir ceza ile daha da yanacağını söyledi. Vali Atış ise, çocuğun gerçek yaşının tespit edileceğini kaydetti. Baba Anlaş, cinayet işleyenin yaşının küçük olmasının onun ceza ya da fazla ceza almasına engel olmaması gerektiğini ifade etti. Baba Anlaş, Allah'ın kendisine 3 çocuk verdiğini, birini 6 aylıkken kaybettiğini, birini ise 20 yaşında kaybettiğini, geride sadece 17 yaşındaki kızı Gizem'in kaldığını

ifade etti. Gizem ise Atış'a, ablası öldükten sonra çok zor günler geçirdiklerini, evde annesi ile yalnız kaldıklarını belirterek, "Babam Adana'da iş bulamıyor, çalışmak için Dubai'ye gidiyor. Ben onun benim yanımda olmasını istiyorum. Babama Adana'da iş bulur musunuz" dedi. Bunun üzerine Vali Atış korumalarına not aldırarak, Gizem'e babasının Adana'da kalması için yardımcı olacağı sözünü verdi.

Gizem Anlaş, babasından ayrılmak istemediğini, onun için Vali'den babası için iş istediğini anlatarak, "Babamın yanımda olmasını istiyorum. Onun uzaklara gitmesini istemiyorum. Annem ve ben yalnız kalacağız. Çok kötü günler geçiriyoruz" diye gözyaşlarını tutamadı.

Taziye evinde daha sonra Kur'an-ı Kerim okunarak, Tuğçe Anlaş için hep bir ağızdan dua okundu. Vali Atış ile birlikte taziyeye merkez ilçe Seyhan Kaymakamı İsmail Hakkı Develi, Emniyet Müdürü Mehmet Salih Kesmez de katıldı.

TUĞÇE'NİN KARDEŞİ VALİDEN BABASINA İŞ İSTEDİ
TUĞÇE'NİN KARDEŞİ VALİDEN BABASINA İŞ İSTEDİ
TUĞÇE'NİN KARDEŞİ VALİDEN BABASINA İŞ İSTEDİ
TUĞÇE'NİN KARDEŞİ VALİDEN BABASINA İŞ İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2009 Cuma 09:46:01
Güncelleme :11 Aralık 2009 Cuma 11:38:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?