1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Valilik önünde alarm!

Adana Valiliği önünde omzuna tüfeğini asıp, fişekleri kemerine takarak şüpheli tavırlar sergileyen bir kişi polisi alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Adana Valisi Hüseyin Avni Coş'un valiliğe gelmesine yakın bir zamanda polise, valilik önünde omzunda tüfek asılı, kemerinde çok sayıda fişek olan bir kişinin dolaştığı ihbarı geldi. Polis hemen harekete geçerek valilik etrafında eşkal üzerinde çalışma başlattı.

Şahsı valilik bahçesi yanındaki ATM'de para çekerken bulan polis, şüpheli şahsın 25 yaşındaki Fatih Yılmaz olduğu anlaşıldı. Polis, Yılmaz'a neden tüfek ve fişekle dolaştığını sorup GBT sorgulaması yaptı.

Ege Üniversitesi Otomotiv Bölümü mezunu olan Yılmaz, atış için evden çıktığını, atıştan önce para çekip tüfeğini tamir ettireceğini söyledi. Yılmaz, evinin valiliğin hemen yanında olduğunu bu nedenle buradan geçtiğini ATM'den para çekip önce tüfeğini tamir ettireceğini ardından da atışa gideceğini kaydetti. Polis, şahsı, tüfeğinin ruhsatlı olması nedeniyle serbest bırakırken, şahsı şehir ortasında tüfekle ve çok sayıda fişek ile gezmemesi konusunda uyardı.

Fatih Yılmaz ise polisi görünce şoke olduğunu belirterek, "Belki Ankara'daki bombalama olayından dolayı çok sıkı önlemler alıyorlar. Ama benim evim valiliğin yanında olduğu için buradan geçtim. Ama bir daha böyle gezmem" dedi.
Yılmaz polisin uyarısının ardından tüfeğini omzuna asıp, fişekleri belinden çıkartarak motosikletine binip atışa gitti.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2011 Pazartesi 11:40:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?