1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Vatandaşın yardım çığlığı

KÖPEĞİN ISIRDIĞI VATANDAŞIN YARDIM ÇIĞLIĞI

Adana'da evine gitmek için okulun bahçesinden geçmek isteyen kişi, bahçede bulunan köpekler tarafından ısırılınca olay yerine gelen vatandaş ve polis tarafından kurtarıldı.

Yaralı şahıs, yerde kanlar içinde ambulans beklerken tekbirler ve kelime-i şehadetler getirerek yardım istedi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Emek Mahallesi'nde bulunan İsmet İnönü Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde meydana geldi. İddiaya göre, adı belli olmayan bir kişi gece 02:00 sarılarında evine gitmek için kapıdaki "Dikkat köpek var" yazısını görmeden okulun bahçesine girdi. Bir süre yürüdükten sonra kurt köpekleri şahsı kovalamaya başladı.

Kaçamayan şahsı köpekler boynundan ve bacağının çeşitli yerlerinden ısırdı. Bu sırada okulda bekçilik yapan bir kişi şahsı köpeklerin elinden kurtarmaya çalıştı. Ancak başarılı olamayınca polise haber verdi. Bu sırada sesleri duyan çevredeki vatandaşlar da gelerek şahsı kurtarmak için seferber oldular. Polis ve vatandaşlar sayesinde Alman kurt köpeklerinden kurtarılan şahıs ambulansın gelmesini beklemeye başladı. Bu sırada acıdan kıvranan şahıs polislere ve vatandaşlara "Ne olur beni hastaneye götürün"

diye yalvarmaya başladı. Kanlar içinde acıdan feryat eden şahıs önce "La ilahe illallah" diye bağırırken ambulans gelmeyince bu kez de acısından kelime-i şehadet getirdi. Acıdan yerde kıvranan yaralı şahıs bir kez daha polis ve vatandaşlara "Beni hastaneye götürün" diye yalvardıktan sonra bu kez de işaret parmağını havaya kaldırıp tekbir getirmeye başladı.

Bu sırada, arkadan ambulans göründü. Vatandaşlar yerde acıdan inleyen şahsa ambulansın geldiğini söyledi. Ambulans olay yerine gelerek yaralıya ilk müdahaleyi yaptı, akabinde yaralı şahıs hastaneye kaldırıldı. Yaralı, hastanedeki müdahaleden sonra, hayati tehlikesi olmadığı için hastaneden taburcu edildi.

KÖPEĞİN ISIRDIĞI VATANDAŞIN YARDIM ÇIĞLIĞI
KÖPEĞİN ISIRDIĞI VATANDAŞIN YARDIM ÇIĞLIĞI
KÖPEĞİN ISIRDIĞI VATANDAŞIN YARDIM ÇIĞLIĞI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ocak 2011 Salı 10:34:04
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 17:10:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?