2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Vefakar köpekler trafik kurbanı oldu

Adana'da, D-400 karayolunda bir aracın çarpması sonucu ölen sokak köpeğinin başından 1 hafta boyunca ayrılmayarak vefa dersi veren diğer köpekler de trafik kurbanı oldu.

Merkez Yüreğir ilçesi Yakapınar beldesi sınırları içerisinde, D-400 karayolu Ceyhan istikametinde dolaşan 3 sokak köpeğinden birine, yaklaşık 1 hafta önce yoldan geçen bir araç çarparak ölümüne neden oldu. 2 köpek ise kazanın üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen ölen arkadaşlarının yanından hiç ayrılmadı.

Köpeklerden biri olay yerinde gezinirken, diğer köpek ise ölen arkadaşının yanına kimseyi yaklaştırmadı. Çevredekilere vefa dersi veren köpekler, yoldan geçen vatandaşların ölen köpeği kaldırmak istemesine ise tepki göstererek izin vermedi.
Sokak köpeğinin biri ölen köpeğin başında beklemeye devam ederken, diğeri etrafında dolaşmaya başladı. Ancak iki köpek de araç altında kalarak öldü.

Köpeklerden biri ilk ölen köpeğin hemen karşı tarafında araç altında kalarak ölürken, diğer köpek yaklaşık 150 metre ileride araç altında kalarak öldü.

 

.
Yayın Tarihi : 8 Nisan 2008 Salı 11:28:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?