4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Velilerin sapık nöbeti

VELİLERİN OKULDA SAPIK NÖBETİ

Adana'da, Manas İlköğretim Okulu önünde bir öğrencinin taciz edilerek kaçırılmak istendiği iddiaları üzerine veliler okulun önünde nöbet tutmaya başladı.

Merkez Seyhan ilçesi Ziyapaşa Mahallesi'ndeki Manas İlköğretim Okulu'nda perşembe günü yaşananlar velileri tedirgin etti. İddiaya göre, öğleden sonra ders bitiminde 2 arkadaşıyla birlikte eve doğru giden 10 yaşındaki A.A.E..'nin yolunu kimliği belirlenemeyen bir kişi kesti. Kızlar yoluna devam etti ancak şahıs kendilerini takip etmeye başladı.

Diğer kızlar kaçarken, A.A.E. arkada kaldı. Şahıs A.A.E'yi elle taciz ederek kaçırmaya çalışırken, kızın bağırması sonucu mahalleli olay yerine gelince zanlı kaçarak uzaklaştı. Mahalle sakinlerinin yardımıyla evine giden ve çok korkan küçük kız, eve gidince gözyaşlarına boğuldu. Kızının başına gelenleri duyan Ayfer E., ertesi gün okula gelerek kızının çıkışını bekledi. Olay kısa sürede okulda yayılınca birçok veli okula gelerek çocuğunu beklemeye başladı.

Kızının eve geldiğinde çok kötü durumda olduğunu belirten Ayfer E., "Kızım çok kötü olmuştu. Tir tir titriyordu. Uzun süre konuşamadı. Korkusundan uyuyamadı. Artık okula gitmek istemiyor. Sabahleyin okula ben götürüyorum. Akşam da okuldan ben alıyorum" dedi.

Çocuklarının başına kötü bir şey gelmemesi için öğrencilerin çıkış saatinde okulun kapısında nöbet tuttuklarını anlatan Ayfer E., "Polisin okulun çıkış saatinde güvenliği sağlamasını istiyorum. Çocuklarımızın başına kötü bir şey gelmeden önlem alınsın. Çocuklarımız Kayseri'deki gibi kaçırıldıktan sonra mı önlem alacaklar. Yeter artık bu korkuyla nereye kadar çocuklar eğitim alabilir. Mutlaka burada önlem alınması gerekiyor. Yaşanan bir olay var. Ama kimse önlem almıyor" diye konuştu.

Arkadaşlarıyla birlikte evlerine doğru yürürken bir kişinin önlerine geçip durduğunu anlatan küçük kız ise, "Bize kötü kötü bakıyordu. Peşimizden geldiğini görünce koşmaya başladık. Adam da peşimizden koşunca bağırdık, sonra kaçtı. Kaçarken çantam demirlere takılıp yırtıldı. Arkadaşlarım da ben de çok korktuk" dedi.

Okulun önünde çocuklarını bekleyen diğer veliler ise, okulun önüne bir sapığın dadandığını, bu nedenle okul önünde nöbet tutuklarını, aynı kişinin 3 kız çocuğuna saldırdığını ancak bir önlem alınmadığını söylediler.

VELİLERİN OKULDA SAPIK NÖBETİ
VELİLERİN OKULDA SAPIK NÖBETİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2009 Pazartesi 10:19:01
Güncelleme :19 Ekim 2009 Pazartesi 10:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?