2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Vergi dairesinden AESOB'a ziyaret

Adana Vergi Dairesi Başkanı Serdar Aksoy, 19. Vergi Haftası dolayısıyla Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Kazım Barışık'ı ziyaret etti.

Gelir İdaresi Grup Müdürleri Fehmi Günay, Tahsin Atlı ve Murat Akar'ın yanı sıra Ziyapaşa Vergi Dairesi Müdürü Mansur Aladağ, 5 Ocak Vergi Dairesi Müdürü Veysel Yurt, Yüreğir Vergi Dairesi Müdürü Kamil Kurt, Çukurova Vergi Dairesi Müdürü Ömer Kılınç ve Seyhan Vergi Dairesi Müdürü Emin Çil’in da katıldığı ziyarette konuşan Aksoy, "Sadece vergici olmakla birlikte iktisadi gelişmeleri de takip etmek durumundayız. Vatandaş olmamızın en temel ödevlerinin başında Anayasamızın 73.maddesinde de yer aldığı gibi vergi ödevi var. Verginin tabana yayılmasını istiyoruz. Bizim en fazla dikkat etmemiz gereken haksız rekabet konusudur. Sizlerin de haksız rekabetten ne şekilde etkilendiğinizi biliyoruz" dedi.

AESOB Başkani Kazım Barışık da, ziyarettin duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu ülkenin kalkınması ve gelişmesi için taşın altına elini koyan en geniş kesimin esnaf ve sanatkar olduğunu söyledi.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 17:30:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?