4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Veteranlar şampiyonundan teşekkür

Veteranlar Türkiye Şampiyonasında sıkletinde şampiyon olan Mithat Birer, desteklerinden dolayı Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’ye teşekkür etti.


Geçtiğimiz 23-26 Temmuz tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen Türkiye Veteranlar şampiyonasında 58 kiloda İlyas Kölük ve ağır sıklette Mithat Birer Türkiye şampiyonu oldu.

Her iki güreşçide 13-16 Ağustos tarihlerinde yine Ankara’da gerçekleştirilecek Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecekler. Şampiyon güreşçi Mithat Birer, Türkiye şampiyonasının adından, dünya şampiyonası öncesi Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci’yi ziyaret ederek hem teşekkür etti, hem de dünya şampiyonası öncesi başkanın desteğini aldı.

Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, ata sporu güreşte geçmişte olduğu gibi günümüzde de başarı ile temsil eden sporculara belediyenin gücü oranında destek olduklarını belirterek, “Destek olduğumuz güreşçilerimiz bizi mahcup etmediler. Kendileri yeni ilçemiz Adana’nın ve Sarıçam’ı başarı ile temsil ettiler. Budan sonra da kendilerinden aynı başarıyı bekliyoruz.” dedi.


Şampiyon güreşçi Mithat Birer ise Türkiye şampiyonasında olduğu gibi dünya şampiyonasında da iddialı olduğunu söyledi.
 

İha
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 12:54:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?