5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Vicdanlı hırsız! ÖSS giriş belgesini bahçeye bıraktı

Adana’da, sınav öncesi evinden çantası çalınan şahıs, insafa gelen hırsızın ÖSS Giriş Belgesi’ni bahçeye bırakmasıyla son anda sınava girebildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan İlçesi Mahfessığmaz Mahallesi’nde bir apartman dairesinde yalnız yaşayan Hatice Ebru Gözgü (29), sabah ÖSS’ye gireceği okula gitmek için hazırlık yaparken, içerisinde ÖSS Giriş Belgesi bulunan masanın üzerindeki çantasının olmadığını fark etti.

Durumu polise bildiren Gözgü, sınava giremeyeceğini düşünerek ağlamaya başladı. Yapılan araştırmada, içerisindeki 30 YTL para, küpe, yüzük ve nüfus cüzdanı alınan çanta ÖSS Giriş Belgesi ile birlikte apartmanın bahçesinde bulundu. Nüfus cüzdanı çalınan Gözgü, polisin hazırladığı tutanakla, Celalettin Sayhan İlköğretim Okulu’nda sınava girdi.

Sınavı stres altında geçiren Hatice Ebru Gözgü, ÖSS Giriş Belgesi’ni kapkaççılara karşı evde sakladığını, dün gece de çantasına koyduğunu belirterek, "Sabah kalktığımda masanın üzerindeki çantamın olmadığını fark ettim. İçerisindeki 30 YTL para ile nüfus cüzdanı küpe ve yüzüklerim alınan çantamı ÖSS Giriş Belgesi ile birlikte bahçede bulduk" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 19 Haziran 2005 Pazar 15:58:47
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 15:27:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?