4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Voleybol turnuvası start aldı

Adana'da, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Haftası etkinlikleri kapsamında, Şehit Özer Özkaya Polis Merkezi'nin girişimleriyle lise ve ilköğretim okulları arasında futbol ve voleybol turnuvası düzenlendi.

"Bahar Şenlikleri" adı altında 12 okulun katılımıyla düzenlenen turnuva, Özel Akdeniz Lisesi bahçesinde düzenlenen törenle start aldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende, Denizli İlköğretim Okulu öğrencileri sahne alıp folklor gösterisi ve kolbastı dansı yaptı.

Tertip komitesi adına bir konuşma yapan Şehit Özer Özkaya Polis Merkezi Amiri Kahraman Özkeskin, "Önemli bir haftadayız. 19 Mayıs nedeniyle gençlerimizi spora teşvik etmek amacıyla, okul yöneticileriyle ortak bir karar alıp böyle bir etkinlik yapmayı uygun gördük. Bu sadece spor değil, gençlerimizin birbirine kaynaşmasına da vesile olacaktır. Gösterilen ilgi de emeklerimizin boşa çıkmadığına işaret ediyor" dedi.

İki hafta sürecek turnuvada, dereceye giren okullara kupa, öğrencilere de madalya verilecek. Aynı zamanda karakol polisleri ile öğretmenlerin de ayrı takım oluşturduğu turnuvaya, Ahmet Cevdet Çamurdan, Denizli, Yavuz Sultan Selim, Barbaros, Bahçeşehir, Orhangazi, Yeşilevler, Adnan Menderes İlköğretim Okulları ile Özel Akdeniz Lisesi, Burç Okulları, 19 Mayıs Lisesi Feyyaz Etiz Lisesi katılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 11:21:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?