4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Yağış yaşamı felç etti

ADANA'DA SAĞANAK YAĞIŞ VE FIRTINA

Adana'da akşam saatlerinde etkili olan sağınak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Alkollü bir sürücü, belediye ekiplerinin kapattığı yola girince aracıyla birlikte mahsur kalırken, fırtına nedeniyle de inşaat halindeki bir binanın iskelesi çöktü.

Sağanak yağışın etkili olduğu kent merkezinin büyük bölümünde elektrikler kesildi. Geç saatlere kadar devam eden aşırı yağış nedeniyle Mücahitler Bulvarı Demir Köprü geçişini su bastı. Suyla dolan yol kısa sürede bölgeye gelen belediye ekipleri tarafından iş makineleriyle kapatıldı. Ancak önlemleri dikkate almayan alkollü bir sürücü, yağmur suyunun kapattığı yola girince mahsur kaldı. Aracının üzerine çıkan sürücü, iş makinesiyle yardımına gelen ekiplere bağırarak, belediye başkanının gelmesini istedi.

Daha sonra sürücü ve araç sudan çıkartıldı. Fırtına nedeniyle de Kurtuluş Mahallesi'nde inşaat halinde bulunan bir binanın demir iskelesi uçtu. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Can-Kur ekipleri, bir apartmanın girişini kapatan demir iskeleyi kaldırmak için harekete geçti.

Yağış nedeniyle maddi hasarlı trafik kazaları yaşanırken, fırtına nedeniyle ağaçlar yollara devrildi. Geç saatlere kadar devam eden sağınak yağış nedeniyle polis ekipleri olası sel baskınlarına karşı uyarıldı.

ADANA'DA SAĞANAK YAĞIŞ VE FIRTINA
ADANA'DA SAĞANAK YAĞIŞ VE FIRTINA
İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2009 Pazartesi 23:28:01
Güncelleme :22 Aralık 2009 Salı 09:13:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?