1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Yağmur hayatı felç etti

Adana'da geceden bu yana etkisini sürdüren şiddetli yağmur nedeniyle yolları su bastı, bazı araçlar göle dönen yolda mahsur kaldı.

Adana'da gece başlayan ve etkisini azaltmadan sürdüren yağmur nedeniyle bazı yollar su altında kaldı. Karaisalı Caddesi üzerindeki demir köprü altı tamamen su ile dolarken, yol trafiğe kapatıldı. Sürücüler her yağmur yağdığında köprü altının su baskınına uğradığını, yetkililerin artık buna bir çözüm bulması gerektiğini belirterek, tepkilerini dile getirdi.

Alparslan Türkeş Bulvarı girişi de sular altında kaldı. Araçlarıyla işe gitmek isteyen iki vatandaş, araçları bozulunca yol ortasında mahsur kaldı. Kaldırıma kadar yol su ile dolu olduğu için araçtan inemeyen Ferhat Şahin, arkadaşını arayarak yardım istedi. Şahin'in bir süre sonra kamyonetle olay yerine gelen arkadaşı, aracı iple bağlayıp mahsur kaldığı yerden kurtardı. Şahin, 30 dakikadır yol ortasında mahsur kaldığını belirterek, durumun çok üzücü olduğunu söyledi. Yol ortasında aracı bozulan diğer sürücüler de uzun süre kurtarılmayı bekledi.

Adana'da aralıkla devam eden yağmur nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri de su bastı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2011 Perşembe 12:11:50
Güncelleme :9 Aralık 2011 Cuma 16:00:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?