2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Yardım etti canından oldu

Adana'nın Kozan ilçesinde iş yerinde bıçakla öldürülen konfeksiyon mağazası sahibi kadının katil zanlısı, geçirdiği trafik kazasında yardım ettiği kişi çıktı.

Edinilen bilgiye göre, geçen hafta perşembe günü 2 çocuk annesi Gülhan Karabudak'ı (27) Tufanpaşa Mahallesi Üstün Sokak'taki konfeksiyon mağazasında bıçakla öldürdüğü iddia edilen M.A. (19), polisin yaptığı çalışma sonucu İmamoğlu ilçesinde yakalandı.

Emniyette sorgulaması tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi. Gülhan Karabudak'ın iş yeri önünde geçirdiği trafik kazasında yaralanan M.A.'ya yardım ettiği, olaydan sonra sık sık Karabudak'ın yanına geldiği öğrenildi. Olay günü zanlının yanlış düşüncelerde olduğunu hisseden Karabudak, M.A.'ya iki çocuk annesi olduğunu ve çevreden görenlerin yanlış anlayabileceğini belirterek bir daha iş yerine gelmemesini söyledi.

Bunun üzerine genç kadından para ve parmağındaki yüzüğü isteyen M.A., aralarında çıkan tartışma sonucu Karabudak' sırtından ve göğsünden bıçakla yaraladı.
Gülhan Karabudak, Kozan Devlet Hastanesi'nde görev yapan ve olay günü izinli olan kız kardeşi Sühendağ Ö. tarafından yerde kanlar içinde bulunmuş, ambulansla kaldırıldığı hastanede kurtarılamamıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2008 Pazartesi 18:22:28
Güncelleme :27 Ekim 2008 Pazartesi 18:26:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?