29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Yasak aşk hastanede bitti

Adana'da bir kadın, yasak aşk yaşadığı dostuyla çırılçıplak yakalandı. Kocası ile yakınlarının el ve ayaklarını bağlayıp dövdüğü şahsı olay yerine gelen polis ekipleri kurtarırken, sinir krizi geçiren genç kadın hastanelik oldu.

Edinilen bilgiye göre olay, Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Barbaros Mahallesi 18. Sokaktaki 3 numaralı evde meydana geldi. İddiaya göre, Gülistan B. (29), gece bekçiliği yapan eşi Murat B. işe gittikten sonra dost hayatı yaşadığı Mustafa A.'yı (25) eve aldı. Bu sırada, Gülistan B.'nin evine yakın bir yerde oturan Murat B.'nin kız kardeşi durumu fark ederek, ağabeyine ve diğer kardeşlerine durumu bildirdi.

Olayın duyulmasının ardından Murat B.'nin yakınları evin önünde toplanmaya başladı. Daha sonra kapının kırılarak içeri girilmesi ile birlikte Gülistan B. ve Mustafa A. evin içerisinde çırılçıplak vaziyette bulundu. Daha sonra olay yerine gelen ve gördüğü manzara karşısında çılgına dönen koca, yakınları ile birlikte Mustafa A.'nın elini ve ayaklarını bağlayarak dövmeye başladı. Eşi tarafından hiç beklemediği bir sırada yakalanan Gülistan B. ise ev içerisinde olayın şoku ile sinir krizi geçirmeye başladı.

Olayın büyümesi üzerine eve gelen Murat B. ile yakınlarını sakinleştirmek için yoğun çaba sarfetti. Yediği dayakla ayakta duramayan Mustafa A., Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, sinir krizi geçiren Gülistan B.'de Adana Numune Hastanesi'ne ardından da Hürriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Adana Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edilen Mustafa A., hastaneden polislerin yardımı ile çıkartılarak, gözaltına alındı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2007 Pazartesi 11:34:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?