4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Yaşlı kadın 13 gündür kayıp!

ALMANYA'DAN KAYIP ANNESİNİ BULMAYA GELDİ

Adana'da misafirliğe gitmek için evden ayrıldıktan sonra ortadan kaybolan 65 yaşındaki kadından 13 gündür haber alınamıyor. Annesini bulmak için Almanya'dan Adana'ya gelen Necati Topal, annesinin hayatından endişe ettiğini söyledi.

4 çocuk annesi Hüsne Topal, 9 Ekim 2009 günü Belediyeevleri Mahallesi'ndeki evlerinden çıkarak, Cumhuriyet Mahallesi'nde oturan görümcesi Gülsaniye Ertürk'ü ziyaret etti.

 İkindi namazını kıldıktan sonra evine dönmek için yola koyulan 65 yaşındaki kadından bir daha haber alınamadı. Almanya'da oturan çocukları, yaşlı kadının kaybolduğunu öğrenince büyük bir paniğe kapıldı. Annesinin kaybolduğunu öğrenince Almanya'dan Türkiye'ye gelen Necati Topal (42), Adana'da her yeri dolaşarak annesini aramaya başladı.

Adana'da annesinin tüm tanıdıklarını gezen Topal, tüm aramalarına karşın annesinin izine ulaşamadı. Polise ve savcılığa da başvuruda bulunan Topal, annesinin hayatından endişe ettiğini söyledi. Polisin aramasına rağmen hala annesinin bulunmadığını anlatan Topal, "Yaşlı bir kadın tek başına nereye gidebilir ki? Kaçırılmış olmasından korkuyoruz. Başına kötü bir şey gelmeden bulunmasını istiyoruz" dedi.

ALMANYA'DAN KAYIP ANNESİNİ BULMAYA GELDİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2009 Çarşamba 10:38:03
Güncelleme :21 Ekim 2009 Çarşamba 12:10:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?