4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Yatırımcıyı kırmızı halı ile karşılarım

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç, göreve geldiklerinde, yatırımcıyı kırmızı halı ile karşılayacaklarını söyledi.

Ardıç, Gizerler A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri ve çalışanlarına misafir oldu. Onuruna düzenlenen öğle yemeğine meclis üyesi adayları ile birlikte katılan Ardıç, Adana ekonomisine canlılık getirecek projeleri hayata geçireceklerini belirtti.

Ardıç, “Bugün Adana’ya küsmüş, küstürülmüş, yatırımlarını başka illere yapmış olan birçok işadamımız var. Bizim vizyonumuz, hareket noktamız şehrimize küsmüş olan bu işadamlarımızı yeniden Adana’ya kazandırmaktır. Adana’ya küs olan işadamlarımızla Adana’yı yeniden barıştırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çukurova’ya yatırım yapmak isteyen işadamlarını kırmızı halı ile karşılayacağız. Çünkü yatırım çeken bir Çukurova, büyük bir cazibe merkezi haline gelir ve tüm Türkiye’ye örnek olacak bir marka şehir haline gelir” dedi.

Ekonomik, ticari ve turistik yatırımların Çukurova ilçesinde yoğunlaşması için, imar düzenlemesi ve altyapı gibi konularda gerekli kolaylıkları sağlayacaklarının altını çizen Ardıç, şunları söyledi: “Ticari hayat canlanınca, yeni mağazalar, yeni alışveriş merkezleri açılınca bunun zincirleme etkileri olacaktır. Öncelikle birçok insan iş imkanına kavuşacak. Yeni istihdam sahaları oluşacak. Daha sonra şehrimizden toplanan vergi miktarı artacaktır. Toplanan vergi artınca merkezi idareden Adana’ya daha fazla kaynak gelecektir. Çünkü bilindiği gibi toplanan vergiye göre merkezi idareden kişi başına para gelmektedir.”

Bugün 310 bin nüfusu olan Çukurova ilçesini yönetmek gibi zorlu bir göreve talip olduklarını söyleyen Ardıç, “Öncelikle ailemize, dostlarımıza ve güvendiğimiz insanlara dayanarak bu meşakkatli göreve talip olduk. Çukurova’da el birliği ile, güç birliğiyle hep beraber başaracağız. Dernek, sendika, oda ve vakıf gibi sivil toplum örgütleri ve halkın görüşlerini dikkate alarak, Çukurova’da katılımcı ve şeffaf demokrasi anlayışını hakim kılacağız” diye konuştu.

Gizerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Recai Gizer ve oğlu Vedat Gizer ise, Ardıç’ın çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, Ardıç ve ekibine başarılar dilediler.

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 09:53:39
Güncelleme :5 Mart 2009 Perşembe 10:18:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?