2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Yaya geçidinde timsah dansı

YAYA GEÇİDİNDE APAÇİ VE TİMSAH DANSI

Bir sosyal paylaşım sitesinde kırmızı ışıkta araçların önünde yaya geçidinde Apaçi ve timsah dansı yapan öğrenciler tıklanma rekoru kırıyor.

1980'li yılların sonunda her eve televizyonun girmesinin ardından iletişim çağının hızla ilerleyerek 2000'li yılların başından itibaren de her eve internetin girmesiyle insan hayatında büyük değişiklikler oldu. İnternetle birlikte cep telefonlarının da yaygınlaşmasıyla insan hayatında çok büyük değişiklikler oldu. İnternet ve cep telefonuyla birlikte sosyal paylaşım sitelerinin de açılmasıyla ilginç ve komik görüntüler internete düşmeye başladı. Bunlardan biri de kırmızı ışıkta dans eden yaklaşık 7

kişilik bir öğrenci grubu. Öğrenciler önce kırmızı ışıkta araçların önünde durarak 2011 yılının en popüler dansı olan Apaçi dansını yapıyor. Ardından ise Bursaspor ile simgeleşen timsah dansı yapıyor. Yaya geçidine dizilerek timsah dansı yapıp karşıdan karşıya geçen öğrencilere kırmızı ışıkta bekleyen bir araçta korna çalarak destek veriyor. Öğrenciler daha sonra ise bir yaya geçidinde çalan oyun havasıyla kendinden geçiyor.

YAYA GEÇİDİNDE APAÇİ VE TİMSAH DANSI
YAYA GEÇİDİNDE APAÇİ VE TİMSAH DANSI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2011 Perşembe 10:22:03
Güncelleme :5 Mayıs 2011 Perşembe 16:15:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?