4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Yaz okulu büyük ilgi gördü

Gündoğdu Koleji’nin her yıl açtığı yaz okulu yoğun ilgi gördü.

Okulların kapanmasının ardından Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü (ATDSS) ile ortaklaşa organize edilen yaz okulu için 100 öğrenci alınacağı duyuruldu.

Adanalıların yoğun ilgi gösterdiği kayıtlar sırasında 100 kişilik kontenjan dolunca “Çocuklarımıza iyi bir hizmet verebilmek için belirlediğimiz kontenjan doldu ve üzerini alamıyoruz. Özür dileriz.” denildi.

Sabah 08:00’den itibaren servislerle evlerinden alınan çocuklar okulda toplanmanın ardından Tenis Dağcılık Kulübüne hareket ediyorlar. Burada saat 12:00’ye kadar yüzme ve tenis eğitimi alıyorlar. Daha sonra yine servislerle okula gelen çocuklar öğle yemeklerini yedikten sonra bu defa okulda ki sosyal aktiviteleri başlıyor. Drama, halk dansları, satranç, bale gibi eğitimler alan çocuklar saat 14:30 da tekrar ara öğün yemeği yiyor ve eğitimleri akşama kadar sürüp bir günleri böyle geçiyor.

Gündoğdu Koleji Yaz Okulu eğitmenleri gösterilen büyük ilgiye teşekkür ettiklerini belirterek, “Sınırımızı 100 öğrenci olarak belirlemesek inanın çok büyük sayılara ulaşırız. Ama biz çocuklarımızın hepsiyle ilgilenebilinecek ve onlara gerçekten yaz okulu zevkini tattıracak bir hizmet sunmak için sayımızı sınırlı tuttuk. Özel konumda Adana’daki en fazla Yaz Okulu öğrenci sayısına ulaşmanın gururu bizlerin en büyük mutluluğu” dediler.
 

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 16:31:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?