4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Yedigöze'nin başkanı; Sözlü

Adana'nın Ceyhan, İmamoğlu ve Kozan Belediyeleri tarafından kurulan Yedigöze Su ve Hizmet Birliği Başkanlığına Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü seçildi.

Yedigöze Su ve Hizmet Birliği olağan toplantısına tüzük gereği en yaşlı üye olan Feyyaz Kurtulgan başkanlık etti.

Aday gösterilen Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, oy birliği ile Yedigöze Su ve Hizmet Birliği Başkanı seçilirken, Birlik Meclis Birinci Başkan Vekilliğine İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altunköse, İkinci Başkan Vekilli olarak ise Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan seçildi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Birlik başkanı olmanın ötesinde bir görev üstlendiklerinin farkında olduklarını belirterek, “Beni bu göreve layık gören belediyelerimizin değerli meclis üyelerine teşekkür ederim. Yedigöze Su ve Hizmet Birliği istikbalde bölgemizde bulunan ilçe ve belde belediyelerimizin içme suyunu karşılamaya dönük olan bir projedir. Bu projeyi hayata geçirmek için emeği geçenleri tebrik ediyorum. İnşallah bu proje yaz aylarında su bulmakta zorlanan köylerimiz için de bir umut olacaktır. Çalışmalarımızı bu yönde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

İmamoğlu Belediye Başkanı Kadir Altunsköse ise, Birliğin merkezinin İmamoğlu’nda olmasından dolayı toplantıyı burada yaptıklarını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2009 Çarşamba 16:40:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?