30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Yeğenden amcaya tüplü tuzak

Adana'da, dedesinden kalan mirastan pay isteyen genç, amcasının evinin önüne piknik tüplü bomba düzeneği bıraktı.

Edinilen bilgiye göre, Fatma Fındıkoğlu (32), merkez Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi 80 Sokak 12 numaradaki evinin önünde patlayıcı madde düzeneği görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, bomba imha uzmanı, üzerinde saatli düzenek ve "Fünyeye gerek yok" yazılı not bulunan piknik tüpünü etkisiz hale getirdi. Polise ifade veren Fatma Fındıkoğlu, olayı miras meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan kayınbiraderinin oğlu A.F.'nin (26) yapmış olabileceğini iddia etti. Evine daha önce de aynı şahsın patlayıcı madde attığını söyleyen Fındıkoğlu, "Camları kırdı, bomba koydu. Çocuklarımı tehdit ediyor. Okula kadar gidiyor" dedi.

Kocasının yurt dışında çalıştığını ve 2 çocuğuyla birlikte yaşadığını belirten Fatma Fındıkoğlu, "Korkuyorum. Hiç can güvenliğim yok. Eşim yok burada. 2 çocukla ne yapayım. Ben evde yatamıyorum. Komşuya gidiyorum, kaynanama gidiyorum. Evime gelip temizlik bile yapamıyorum" diye konuştu.

Babaanne Kezban Fındıkoğlu da, torunu A.F.'nin, ölen eşinden kalan ve diğer oğlunun yaşadığı evden miras istediğini belirterek, "Komşumuz sabah işe giderken görmüş. 'Kapınızın önüne bomba koymuşlar' dedi. Tüp, tüpün üstüne de çalar saat koymuş" dedi.

Polis ekipleri, patlayıcı madde düzeneğini koyduğu iddiasıyla A.F.'yi gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

A.F.'nin, daha önce de aynı eve molotofkokteyli ile saldırdığı iddiasıyla gözaltına alındığı, ancak sevk edildiği adliyede mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2007 Cumartesi 12:16:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
türkiye IP: 78.175.170.xxx Tarih : 7.01.2014 17:36:09

efendimiz A.F. nin patlatmadığı yerler mübarektir