4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Yeğeni ile evlenmeyen genci öldürdü

Adana'da bir kişi, yeğeniyle birlikte olduğu, daha sonra evlenmeyi kabul etmediği iddia edilen kişiyi tabancayla öldürdü.

Alınan bilgiye göre, bir pastahanede çalışan Ç.A. (22), aynı iş yerinde çalışan Serdar Omurca (34) ile arkadaşlık kurarak, bir süre önce birlikte oldu. Omurca'nın kendisiyle evleneceğini söylediğini, ancak, sonra vazgeçtiğini iddia eden Ç.A. durumu annesi S.A'ya (39) anlattı.  S.A'nın da olayı anlattığı kardeşi Ümit A. (35), yanına ablası ve yeğenini de alarak Serdar Omurca'nın Ziyapaşa Mahallesi'ndeki evine gitti.

Ümit A, yeğeniyle evlenmesi isteğini reddeden Serdar Omurca'ya tabancayla saldırdı. Korkarak evin çatısına kaçan Omurca, acılan ateş sonucu vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden 5 mermiyle çatıda öldü. Elinde tabancayla evden ayrılan Ümit A, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda yanından geçen polis aracını durdurarak teslim oldu.

Olaydan sonra Ç.A. ve S.A. da gözaltına alınarak, Ümit A. ile sorgulanmak üzere emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.  Bu arada, mahalle sakinleri ambulansın olay yerine geç geldiğini ileri sürerek, "Polisten önce 112 Acil Servis'i aradık. Ancak, ambulans, polislerden yaklaşık 30 dakika sonra geldi. Erken gelseydi belki Serdar kurtulabilirdi" diye tepki gösterdi.

Ümit A, yeğeninin evlenmesi için tüm masrafları karşılamaya hazır olduğunu, ancak, Serdar'ın evliliği kabul etmediğini belirterek, "Ablam konuyu bana anlatınca, bunu sakinlikle karşıladım. Evlenmeleri için gerekli desteği yapacağımı, ev kirası ve eşyaları kendim karşılayacağımı söyledim. Çilem konuşmuş ama kabul etmemiş. Bir kez de ben bugün konuşmak istedim. Kabul etmedi. Ben de namusumu temizledim" dediği öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2009 Pazartesi 18:19:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?