4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı

Ceyhan Belediye Meclisi 2009 yılı yeni görev dönemi ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Belediye Meclis salonundaki toplantıya meclise girmeye hak kazanan partilerin yeni meclis üyeleri eksiksiz katıldılar.

Toplantıda bir konuşma yapan Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, meclisin milletin iradesini temsil ettiğini vurgulayarak, "Bu yüce meclis Ceyhanlı hemşehrilerimizin iradelerinin neticesinde oluşmuştur. 29 Mart 2009 yerel seçimleri sonuçlandı.Hizmet etme noktasında çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Ben Ceyhan’da sadece kendi partimin değil tüm siyasi partilere mensup vatandaşlarımızın da belediye başkanıyım. Hizmet etme noktasında siz değerli meclis üyelerimizle uyum içersinde çalışacağımıza yürekten inanıyorum. Çünkü bu meclis Ceyhan’a hizmet etmek için oluşmuş bir meclistir.Ceyhan’daki siyasi iradenin tecellisi sonucu ortaya çıkan ve onları temsil eden her belediye meclis üyesi bizim mesai arkadaşımızdır. Hep birlikte Ceyhan’da hizmetin kalitesini daha da yükselteceğimize inanıyorum” dedi.

Başkan Sözlü, seçimlerin demokrasinin vazgeçilmez unsuru olduğunu da belirterek “ hemşehrilerimizin bu iradesini temsil eden partili partisiz tüm meclis üyelerimizi yürekten kutluyor ve hepsine başarılar diliyorum” diye konuştu.
Görevde bulundukları 10 yıl içersinde yapılan hizmet ve çalışmalara da değinen Sözlü, "İnanıyorum ki el birliğiyle Ceyhan’a daha büyük hizmetler sunacağız. Seçim öncesinde Ceyhanlı vatandaşlarımıza söz verdiğimiz tüm hizmetleri bir bir yerine getirmek için hep birlikte çalışacağız” dedi.

Toplantıda 1. ve 2. başkan vekilleri, katip üyeleri, encümen üyeleri, imar komisyonu, plan bütçe ve hesap komisyonu ile kanun ve nizamname komisyonu üyeleri de belirlendi.

Ceyhan Belediye meclisinde Milliyetçi Hareket Parti’sinden 17, AK Parti’den 12 ve Demokratik Toplum Parti’sinden 2 olmak üzere 31 meclis üyesi yer alıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2009 Salı 18:47:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?