2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Yeni Laguna görücüye çıktı

Adana Çukurova Otoshow 2008 Fuarı'nda yeni Renault Laguna, ünlü manken Arzu Pavlova ile görücüye çıktı.

Otomotiv sektörünün köklü markalarından Renault, yeni ürünü 'Yeni Renault Laguna'yı ilk kez Çukurova Otoshow 2008 Fuarı'nda Adana'da görücüye çıkardı.

Fuarda vatandaşlara Laguna'yı tanıtan ünlü manken Arzu Pavlova'nın güzelliği dikkat çekti.

Renault Mais Motorlu Araçlar İmal ve Satış A.Ş.'nin Satış ve Şebeke Müdürü Merih Tüzün, "Yeni ürünümüz Renault Laguna'nın lansmanını ay sonunda yapacağız. Ancak, bu fuarı fırsat bilip ilk defa müşterilerimize sunmak istedik. Adanalı Renault severler deneme sürüşü bile yapabilecekler. Dolayısıyla Adanalılar böyle bir ayrıcalık yaşayacaklar. Ay sonuna doğru da Yeni Laguna pazardaki yerini alacak" dedi.

Yeni Laguna'nın daha önce ulaşılmamış düzeyde bir kalite standardıyla üretildiğini ve Reanult'un lüks sınıfa geri dönüşünü kanıtladığını belirten Tüzün, "Sağlam ve güvenilir bir otomobil olarak tasarlandı. Açıklanan hedef, ürün ve hizmet kalitesi yönünden segmentinin en iyi ilk üç modeli arasında yer almak" diye konuştu.

 

iha
Yayın Tarihi : 4 Mart 2008 Salı 15:40:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammet alan IP: 94.120.182.xxx Tarih : 30.11.2008 20:18:57

renault gene aynı ya ne araba yapsa saçma sapan ya iç dış dzayn berbat ya haa bide renaultyi sağlam derler bigün yolda bi teyze düşecekti elide şemşiyeile şemşiye renaultye geldi şimsiye kaputa girdiya harkes nasıl gülüyo bi görseniz