4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Yeni Nesil Siyaset Derneği kuruldu

Adana'da "Türkiye’nin Değişim Dinamiği" sloganıyla yola çıkan Yeni Nesil Siyaset Derneği ilk resmi kuruluş toplantısını gerçekleştirdi.

Seyhan Otelinde gerçekleşen toplantıda derneğin geçici başkanlığını yapan Avukat Yusuf Özer, toplumun menfaati doğrultusunda çalışacakları sözünü verdi. Özer, “En büyük sermayemiz, yüreğimiz olacak” dedi.

20 kişiden oluşan derneğin kurucu üyeleriyle bir araya gelen Yusuf Özer, konuşmasında derneğin amaçlarını sıraladı. Ülkemizin kronikleşen sorunlarına etkili ve kalıcı çözümler bulacaklarını ifade eden Yusuf Özer, “Hedeflerimizi gerçekleştirirken modern çağın iletişim alanındaki en son yeniliklerini en etkin şekilde kullanacağız” şeklinde konuştu.

Derneğin amaçları doğrultusunda hareket eden siyasi parti, sivil toplum örgütleri, cemiyet ve dernekleri destekleyeceklerini belirten Özer, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Türk siyasetinin ve demokrasinin gelişmesi için gelecek kuşakların ülke yönetiminin her kademesinde etkin bir şekilde görev alabilmesinin önündeki engelleri kaldıracağız. Derneğimiz siyasi partileri, sivil toplum örgütlerini, cemiyet ve dernekleri destekleyecek. Araştırmalar yaparak, kurs, seminer, konferans ve panel gibi eğitim çalışmaları düzenleyeceğiz. Bunları gerçekleştirirken bizi bekleyen zorluklar olacaktır. Ama bizler, bu zorluklardan korkmuyoruz. Bu yolda en büyük sermayemiz, yüreğimiz olacak.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2009 Çarşamba 17:40:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?