4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Yenilikçilerin yanındayız'

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Adana Şube Başkanı Ümit Özlü, Adana'ya değer katacak başkan adaylarının yanında olduklarını söyledi.

Özlü, AK Parti Adana Milletvekilleri Vahit Kirişci, Necdet Ünüvar, Çukurova İlçe Başkanı Demet Sarı ile Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç'ın ziyaretinde yaptığı konuşmada, "Vizyonu olan, yenilikçi, katılımcı, yönlendirici, alternatiflere açık, güven veren, iyi ekibi ve projeleri olan, Adanamıza katma değer oluşturacak başkan adaylarını her zaman destekleriz" dedi.
Özlü, konuklarına derneği tanıtırken, çoğu KOBİ olan üyelerinin değişik siyasi partilere mensup olduğunu da hatırlattı. Özlü, "Adanamıza değer katacak başkan adaylarının yanındayız" diye konuştu.

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç ise, projelerinden bahsetti. 5 yıl için hazırladığı projelerini "5K" olarak adlandıran Nevzat Ardıç, projelerinin; belediye hizmet kompleksi, eğitim ve kültür kompleksi, spor kompleksi, aile yaşam kompleksi, turizm ve eğlence kompleksi olduğunu vurguladı. Bu projelerin içeriğinden de bahseden Ardıç, belediyecilik tecrübesine dayanarak işadamlarından destek istedi.

Daha sonra birer konuşma yapan Milletvekilleri Vahit Kirişci ve Necdet Ünüvar da, Adana ve ülke sorunlarından ve çözümlerinden bahsettikten sonra, Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç için destek istediler.
Kirişci ve Ünüvar, değişik siyasi partilerden üyesi bulunan TÜMSİAD'ın bir sinerji oluşturduğunu, tüm siyasi partileri bir çatı altında toplayan başka bir dernek olmadığını söylediler. Milletvekilleri, güzel bir demokrasi örneği sergileyen derneğin Şube Başkanı Özlü'yü tebrik ederek, başarı dilediler.

iha
Yayın Tarihi : 14 Mart 2009 Cumartesi 10:18:55
Güncelleme :14 Mart 2009 Cumartesi 10:40:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?