2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Yeşil kartlı 300 hastaya pijama

POZANTI KAYMAKAMLIĞINDAN YEŞİL KARTLI 300 HASTAYA PİJAMA TAKIMI

Adana'nın Pozantı İlçe Kaymakamı Bülent Karacan, 80. Yıl Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti, burada yeşil kart kullanan 300 fakir hastaya pijama takımı hediye etti.

Pozantı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Pozantı 80.Yıl Devlet Hastanesi Müdürlüğü iş birliğiyle yeşil kart kullanan 300 fakir hastaya, pijama takımı dağıtıldı.

Pozantı'da yeşil kart kullanan ve hastanede yatmakta olan 300 hastaya, Pozantı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Pozantı 80.Yıl Devlet Hastanesi Müdürlüğü tarafından pijama takımı ve hijyen paketi hediye edildi. Dağıtılan pijamaların 171 tanesi Pozantı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından karşılanırken, 129 tanesi ise Pozantı 80.Yıl Devlet Hastanesi Müdürlüğü tarafından karşılandı.

Pijama dağıtımına Pozantı Kaymakamı Bülent Karacan ile Pozantı 80.Yıl Devlet Hastanesi Başhekim Operatör Doktor Akın Kaya katıldı. Tüm odaları tek tek gezerek hastalarla yakından ilgilenen Karacan, Başhekim Akın Kaya'dan hastaların sorunları hakkında bilgi edindi ve geçmiş olsun dileklerini dile getirdi.

Kaymakam Bülent Karacan, "Hastalarımızın hijyen ve sağlıklı bir ortamda kalıp sağlıklarına kavuşabilmeleri için Pozantı Kaymakamlığı Sosyal yardımlaşma dayanışma vakfı ve 80. Yıl Devlet Hastanesi Başhekimliği olarak, ortak bir proje gerçekleştirdik. İhtiyaç sahibi hastalarımıza pijama ve hijyen paketleri dağıtıyoruz. Hijyen paketinin içinde terliğinden pet bardağına kadar bulunuyor. Bakıma muhtaç ihtiyaç sahibi hastalarımıza gereken yardım yapılacaktır" dedi.

POZANTI KAYMAKAMLIĞINDAN YEŞİL KARTLI 300 HASTAYA PİJAMA TAKIMI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2011 Cuma 10:39:03
Güncelleme :11 Şubat 2011 Cuma 11:57:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?