1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Yeşilmen 'güreş ağası' olacak

YEŞİLMEN 'GÜREŞ AĞASI' OLACAK

Adana'nın Aladağ ilçesinde bu yıl ikincisi organize edilecek olan; 'Kiraz ve Güreş Festivali' kapsamında düzenlenecek karakucak güreşlerinde ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen'in 'güreş ağalığı' yapacağı bildirildi.

Aladağ Belediyesi'nce organize edilecek olan festivalinse 2-3 Temmuz 2011 tarihleri arasında gerçekleştirileceği kaydedildi. Festivalle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yusuf Baş, Aladağ'ın tarihi ve doğal güzellikleriyle Çukurova'nın en önemli merkezlerinden biri olarak öne çıktığını vurguladı. Baş, “İlçemiz serin yaylaları, soğuk suyu ve sıcak insanlarıyla tanınır. Türk kültürünün eskimeyen özelliklerini bağrında barındıran yöre halkımız bu yıl ikincisini düzenlediğimiz festivalin heyecanı içinde” dedi.

Festival kapsamında gerçekleştirilecek olan karakucak güreşlerinde ünlü oyuncu Yeliz Yeşilmen'in 'güreş ağalığı' yapacağını hatırlatan Baş, “Sayın Yeşilmen, Torosların güzelliğini tüm ülkeye tanıtma amaçlı özverisini tüm ilçemiz takdirle karşılamıştır. Hemşerimiz ve gelinimiz olan Yeliz Yeşilmen'in 'hanım ağalığı' yapacağı ve ünlü sanatçı Ahmet Şafak'ın konser vereceği festivalimize tüm Çukurova halkını davet ediyorum” dedi. Adana'da bugüne kadar yapılan en renkli festivali organize edeceklerini iddia eden Baş, açıklamasını da şöyle sürdürdü; “Sarı sıcağın artık iyice bunalttığı tüm hemşerilerimizi Aladağ'ın serin havasıyla buluşturmak istiyoruz. Toroslar'da mevcut bulunan yeşilin tüm tonlarının bir sergi gibi gösteriminin yapılacağı festivalimize herkesi bekliyoruz.”

YEŞİLMEN 'GÜREŞ AĞASI' OLACAK
İHA
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2011 Salı 14:47:01
Güncelleme :28 Haziran 2011 Salı 14:51:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?