4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Yeşilobalılar'ı çöpten kurtaracak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Turan Özer, göreve geldiklerinde, mevcut yönetimin hizmetten mahrum bıraktığı bölgelere öncelik tanıyacaklarını söyledi.

Turan Özer, Yeşiloba Mahallesi'nde ziyaretlerde bulunarak, vatandaşların dertlerini ve taleplerini dinledi. Mahallenin girişinde bulunan boş alanın çöp ve atık dökme yeri haline geldiğini ve etrafa mikrop ve pis koku yaydığını anlatan Yeşilobalılar, "Seyhan Belediye Başkanı Azim Öztürk, bu alana park ve spor sahası yapma sözü verdi. Ancak bir daha ne göründü ne sözünü yerine getirdi. Bu alan her türlü atığın döküldüğü yer haline geldi ve halkın sağlığını tehdit etmeye başladı. Çünkü çevredeki sanayi kuruluşları kimyasal atıklarını da buraya döküyor. Seyhan Belediyesi soruna sahip çıkmıyor. O nedenle, bu alanı kim park ve spor alanı yapmayı söz verirse ona destek vereceğiz” dediler.

Mahallenin girişindeki kahvehanede vatandaşlara hitap eden Turan Özer, Yeşilobalıların şikayetçi olduğu alanı gördükten sonra şöyle konuştu:
“Burası gerçekten çok kötü. Hem pis koku hem sağlık açısından Sofulu Çöplüğü’nü geçmiş. Belediye başkanı seçildiğimde soruna el atarak size park ve gençler için spor alanı yapacağım. Ben yapamayacağım hiçbir şey vaat etmiyorum. Sizi bu çöplükten kurtaracağım. Ayrıca, sizlerin bütün sorunlarına eğilecek, çözüm üretecek bir ekiple yönetime geleceğim. Belediyeye geldiğinizde garip yüzler görmeyecek, sizleri tanıyanlarla karşılaşacaksınız. Mevcut yönetimin hizmetten mahrum bıraktığı bölgelere öncelik tanıyacağız, bölgeler arasında ayrımcılığa son vereceğiz. Ben de sizlerden biriyim. Bir Adanalı olarak söz veriyorum; sizi hizmetten yoksun bırakmayacağım.”
 

iha
Yayın Tarihi : 24 Şubat 2009 Salı 09:50:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?