29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Yetiştirme yurdundan evliliğe

Adana'da 4 yaşında Çocuk Esirgeme Yurdu'na verilen ve orada büyüyen Garip Karakaya, bir düğünde tanıştığı Feray Zengin ile dünya evine girdi.


Anne ve babasının ayrılmasının ardından çocuk yuvasına bırakılan Garip Karakaya (27), bir düğünde tanışarak aşık olduğu Feray Zengin (23) ile hayatını birleştirdi. Babasını hiç hatırlamayan, annesini de kendisini ziyarete geldiği zamanlarda gören Garip Karakaya'ya, Adana SHÇEK İl Müdürlüğü'ne bağlı huzurevinde kalan ve kimsesiz çocuklara daha fazla zaman ayırma fırsatı bulan 5 Ocak Yetiştirme Yurdu Derneği Başkanı Lütfiye Görgün ve eşi, maddi manevi destek vererek düğünün gerçekleştirilmesini sağladı.


Düğün törenine yetiştirme yurdu çocukları, dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Çocukluğundan beri en büyük hayalinin bir aileye sahip olmak olduğunu söyleyen Garip Karakaya, ''Annem ve babam ayrılınca, annem beni Kayseri'de çocuk yuvasına vermiş. 6 yaşına kadar burada kaldıktan sonra Adana'ya getirmişler. Annem ikinci kez evlenmiş ve 2 kardeşim dünyaya gelmiş. Annem zaman zaman gelir beni ziyaret ederdi. Ancak babamı hatırlayamıyorum. Bundan sonraki hedefim mutlu bir aile kurmak ve hayatımı
böyle sürdürmek'' dedi.


Gelin Feray Zengin ise çok mutlu olduğunu belirterek, kendilerine destek olanlara teşekkür etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2007 Perşembe 01:01:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
buket aytaç IP: 85.99.40.xxx Tarih : 6.12.2007 17:24:23

çok güzel